Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κάποτε ήταν ντέρμπι...


833405.jpgΚαι πως να χάσει... Ο Ηρακλής πέρασε σαν σίφουνας και από το ΜΕΤΣ, επικρατώντας άνετα με 3-0 (20-25, 20-25, 19-25), σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου, ξεκίνησε κάπως νωχελικά το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα επέβαλλε τον ρυθμό της (αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης) και με κορυφαίο για ακόμα ένα παιχνίδι τον Κώστα Χριστοφιδέλη και άξιο συμπαραστάτη τον Βίκτορ Κορζενιέβιτς πήρε το τρίποντο της νίκης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας της Volley League, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε κυρίως στις αρχές του πρώτου και τρίτου σετ να φανεί ανταγωνιστικός, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και οι απουσίες των δύο καλών ξένων παικτών των γηπεδούχων (Σαρατσένι, Στοϊκοβιτς) ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν στους Πράσινους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και έτσι η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή, παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό.
Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τρεις εβδομάδες -περίπου- λόγω του Προολυμπιακού τουρνουά των Εθνικών ομάδων. Με την επανέναρξη των εγχώριων αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Ηρακλής θα υποδεχτεί στο κλειστό της Μίκρας, τον ΠΑΟΚ (3/12).
Στο σημερινό παιχνίδι (12/11) ο Σωτήρης Δρίκος ξεκίνησε και πάλι με βασικό διαγώνιο τον Γιώργο Τζιουμάκα, με το νεαρό για ακόμα ένα παιχνίδι να δείχνει πως είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας κυρίως στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Αντρεί Κράβαρικ να ξεκουράζεται για άλλη μια φοράι, δείγμα ότι θα επιστρατεύετε πιο πολύ στα δύσκολα και ειδικά στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ηρακλής με όπλα την πολύ καλή άμυνα, το εξαιρετικό σερβίς και το μπλοκ του, επέβαλλε τον ρυθμό του και ήταν το...αφεντικό της αναμέτρησης. Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε σε μόλις 23’ το δεύτερο επίσης σε 23’ σε και το τρίτο σε 25', με τον Σωτήρη Δρίκο να κάνει μόλις μία αλλαγή στο παιχνίδι αυτή του Γιώργου Τζιουμάκα με τον Ανσίς Μεντένις.
Παναθηναϊκός (Μπουτσουρής): Ζουπάνης 3 (1/3 επ., 2 μπλοκ), Ψάρρας 6 (4/5 επ., 2 άσοι), Παπαδόπουλος 3 (2/8 επ., 1 μπλοκ, 14% υπ. - 14% άριστες), Γιοζεφάσκι 7 (7/16 επ.), Κοτσιλιάνος 4 (4/10 επ., 38% υπ. - 31% άριστες), Πανταλέων 9 (7/12 επ.), Δαρίδης -λ 69% υπ. - 69% άριστες / Αγγελόπουλος, Ντονάς 6 (5/12 επ., 1 άσο), Πρωτοψάλτης 7 (6/16 επ., 1 μπλοκ, 76% υπ. - 71% άριστες),

Ηρακλής (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 13 (10/14 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 43% υπ. - 43% άριστες), Τανίκ 8 (6/13 επ., 2 άσοι, 58% υπ. - 37% άριστες), Κορζενέβικς 8 (5/7 επ., 2 μπλοκ), Προύσαλης 4, Σμαραγδής 7 (5/6 επ., 2 μπλοκ), Τζιουμάκας 5 (3/14 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Στεφάνου -λ (36% υπ. - 18% άριστες) / Μεντένις 5 (4/10 επ., 1 μπλοκ)
Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Λίμπερμαν Αγκάμεζ και νυν της προσεχούς αντιπάλου του Ηρακλή στο Τσάμπιονς Λιγκ, Αρκάς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για φυσικοθεραπείες.
* Οι Ελληνες διεθνείς παίκτες, καθώς και ο Σωτήρης Δρίκος δεν θα επιστρέψουν με την υπόλοιπη αποστολή για την Θεσσαλονίκη, καθώς θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος.
* Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά όπου ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 3-0 τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του.


 http://www.bluearena.gr/index.php/voley/voley-iraklis/12879-kapote-itan-ntermpi

Δεν υπάρχουν σχόλια: