Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Τερμάτισε τη ζωή της επειδή έκλεψε ρούχα


Σοκαρισμένη η κοινωνία στην Πάτρα παρακολουθεί την απίστευτη τραγωδία με πρωταγωνίστρια μία 32χρονη γυναίκα, μητέρα βρέφους ενός έτους, η οποία αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας, όπου είχε οδηγηθεί μετά τη σύλληψή της για κλοπή ρούχων αξίας 60 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς ύστερα από τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της 32χρονης. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον άδικο χαμό της.

Ύστερα από 45 λεπτά παραμονής στα κρατητήρια η μητέρα έφτιαξε μία πρόχειρη θηλιά με τα σεντόνια που βρήκε στο κελί και την τύλιξε σφιχτά γύρω από το λαιμό της.

Ο φρουρός δεν αντιλήφθηκε αμέσως το περιστατικό. Όταν κατάλαβε τι συνέβη, έσπευσε να βγάλει τη γυναίκα από την αγχόνη και ειδοποίησε αμέσως τους ανωτέρους του.

H κοπέλα μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στην ζωή, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονή ήταν χρήστρια ναρκωτικών, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της.


 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/259336/termatise-ti-zoi-tis-epeidi-eklepse-rouha/

Δεν υπάρχουν σχόλια: