Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Τελούμε υπό γερμανική κατοχή»

Πυρά κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Γ. Παπανδρέου εξαπολύει μέσω του προσωπικού του blog, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Ο μητροπολίτης κάνει λόγο για «γερμανική κατοχή και ξεπούλημα της ελληνικής γης και των χρυσαφικών της Πατρίδος μας» και ότι ουσιαστικός πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Χ. Ράιχενμπαχ.

Ταυτόχρονα εξαπολύει επίθεση και εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας: «Και βεβαίως ήταν άδικη η επίθεση στον κ. Παπούλια! Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παραβλέπει την αγωνία του ελληνικού λαού και να επικυρώνει τις αντισυνταγματικές αποφάσεις της Βουλής... Δεν είναι προδότης, αδρανής, όμως, είναι», τονίζει ο κ. Αμβρόσιος.

«Γιορτάσαμε όμως την λαμπρότερη εθνική επέτειεο των νεωτέρων χρόνων χωρίς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος! Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε να συμμετάσχη σε συνεδριακή εκδήλωση του Αραβικού κόσμου…! Η στάση του πρωθυπουργού περιφρόνηση προς τους ήρωες του ’40», γράφει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να υπεραμυνθεί των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά τις παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Οι διαμαρτυρόμενοι προχθές (σ.σ στις 28 Οκτωβρίου) διεμαρτύροντο κατά της πολιτικής Εξουσίας! Ήσαν οι ίδιοι εκείνοι "αγανακτισμένοι" Έλληνες, οι οποίοι προ μηνός κατέκλυζαν την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα! Ήσαν ΟΛΟΙ οι "μή βολεμμένοι" Έλληνες, οι οποίοι από τη μια άκρη της Ελλάδος έως την άλλη συγκροτούν τήν παράταξη των απογοητευμένων από το πολιτικό Σύστημα. Οι οποίοι και συνεχίζουν να απογοητεύωνται!», αναφέρει.


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/252819/teloume-upo-germaniki-katohi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: