Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Λουκέτο βάζει το Μακεδονία Παλλάς


Για τελευταία φορά θα ανοίξει τις πύλες του το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Παλλάς, στις 27 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης που το διαχειρίζεται.

«Αφού σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας σταματά να λειτουργεί το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στις 27/12/2011. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το «Μακεδονία Παλλάς» ανήκει στο ΙΚΑ, το οποίο αναμένεται, μετά την αποχώρηση της εδώ και 15 χρόνια διαχειρίστριας εταιρείας, να προβεί σε νέο διεθνή διαγωνισμό, για να βρεθεί νέος ενοικιαστής.

Σχεδόν 120 εργαζόμενοι αναμένεται να προστεθούν στις λίστες των ανέργων, μετά το κλείσιμο του ξενοδοχείου.



 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/261245/louketo-vazei-to-makedonia-pallas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: