Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ουδέν θέμα αλλαγής προπονητή…


Δημοσιεύματα στη Ρουμανία έκαναν λόγο για κίνδυνο απόλυσης του Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Πάντως τέτοιο θέμα δεν τίθεται και παρά τον φυσιολογικό προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης, ο Ρουμάνος τεχνικός εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της.

Έφυγε ο… τραυματίας Κοντρέρας
Εύλογες απορίες προκαλεί το γεγονός ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας απουσίαζε ως τραυματίας από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά σήμερα αναχώρησε για τη Χιλή προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τα ΜΜΕ της χώρας του αναφέρουν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πως αναμένεται να αγωνιστεί στους αγώνες με Ουρουγουάη και Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Τουλάχιστον επιστρέφουν οι τραυματίες
Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για δουλειά στον ΠΑΟΚ, αφού οι αγωνιστικές αδυναμίες είναι πολλές. Ο Λάζλο Μπόλονι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή, θα μπορεί να υπολογίζει εκτός απροόπτου στους Αθανασιάδη, Γκαρσία, Λίνο, Έτο, Κοντρέρας και Ιβιτς.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: