Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κάρφωσαν στα ζώα του ένα μαχαίρι στο λαιμό


Καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό τους, άγνωστοι έσφαξαν εξήντα από τα ενενήντα πρόβατα σε ποιμνιοστάσιο στο Λευκοχώρι, στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Τα σφαγμένα ζώα βρήκε ο ιδιοκτήτης τους χθες το απόγευμα και το θέαμα που αντίκρισε τον σόκαρε...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος είχε φύγει από το περιφραγμένο ποιμνιοστάσιό του τρεις ώρες νωρίτερα κι όταν επέστρεψε βρήκε νεκρά τα πρόβατα, ενώ δεν είχαν πειράξει τα αρνιά που υπήρχαν στο ποιμνιοστάσιο.

Το ποιμνιοστάσιο καλύπτει δέκα στρέμματα και τα ζώα βρέθηκαν νεκρά σε διάφορα σημεία. Οι αστυνομικοί του Αρκαλοχωρίου που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από δύο. Ο ιδιοκτήτης των ζώων υπολογίζει τη ζημιά στις 10.000 ευρώ, ενώ οι δράστες έκλεψαν και ένα λυκόσκυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πατρίς» και το Cretalive.gr, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από κατοίκους και κτηνοτρόφους της περιοχής.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.



http://www.newsbeast.gr/society/arthro/255804/karfosan-sta-zoa-tou-ena-mahairi-sto-laimo-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: