Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Με σοβαρότητα και πείσμα για να παραμείνει στην κορυφή


img_3358.jpgΟ Ηρακλής μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθημα της Α1 κατηγορίας της Volley League, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 11 βαθμούς, μετρώντας το απόλυτο μέχρι τώρα (4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).

Αύριο (12/11), ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στο Μετς (18.00) τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες για την ομάδα του Σωτήρη Δρίκου και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, κάτι που επεσήμανε και στις δηλώσεις του o τεχνικός της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός, έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα (έχει μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια), ωστόσο αυτό δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό των γηπεδούχων. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα (11/11) το πρωί στο Κατσάνειο και εν συνεχεία αναχώρησαν οδικώς για την Αθήνα, ενώ αύριο θα κάνουν άλλη μία προπόνηση στο γήπεδο του Μετς.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Σωτήρης Δρίκος, τόνισε: «Δεν πρέπει να μας ξεγελάει ούτε η θέση του Παναθηναϊκού ούτε η διαφορά των δύο ομάδων στην κατάταξη. Εμείς θεωρούμε ότι είναι το δυσκολότερο παιχνίδι αυτής της φάσης του πρωταθλήματος μέχρι την διακοπή, γιατί το έμψυχο υλικό του αντιπάλου είναι αξιόλογο. Από την άλλη ξέρουμε ότι με το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα πορευτούμε για τις τρεις επόμενες βδομάδες. Σίγουρα η κούραση που έχει συσσωρευτεί στον Ηρακλή είναι λίγο μεγαλύτερη από ότι σε άλλες ομάδες, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του».

* Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές Καραμπέτσος και Παπαδογούλας.
*Το παιχνίδι αυτό είναι το τελευταίο για τον Ηρακλή, καθώς μετά ακολουθεί διακοπή για τρεις περίπου εβδομάδες, λόγω του Προολυμιακού τουρνουά των Εθνικών ομάδων.

 http://www.bluearena.gr/index.php/voley/voley-iraklis/12861-me-sobarotita-kai-peisma-gia-na-parameinei-stin-koryfi

Δεν υπάρχουν σχόλια: