Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Σύγχρονο ψυχιατρικό τμήμα στο Νοσοκομείο Σερρών

O υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκος Μπόλαρης πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας στο γραφείο του με τον διοικητή του γενικού Νοσοκομείου Σερρών Ξενοφώντα  Εμμανουηλίδη και εκπροσώπους της ΔΕΠΑΝΟΜ, με επικεφαλής τον Γιάννη Φωτάκη, διευθύνοντα σύμβουλο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η υποβολή... της πρότασης που υποβλήθηκε για την ανέγερση νέας Ψυχιατρικής Κλινικής στο γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Η σχετική πρόταση που περιλαμβάνει τα.....
αρχιτεκτονικά σχέδια της νέας Ψυχιατρικής κλινικής και τη μελέτη των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων είχε υποβληθεί αρχικά στην 4η ΥΠΕ. 
Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η υπογραφή της έγκρισης σκοπιμότητας για την κατασκευή νέας πτέρυγας 1000 τ.μ. του Ψυχιατρικού τμήματος στο Γ.Ν. Σερρών. Με την υπογραφή της έγκρισης δρομολογήθηκε πλέον η διαδικασία ανάθεσης για την υλοποίηση του έργου στη ΔΕΠΑΝΟΜ. Κατά τη συνάντηση αποφασίσθηκε επιπλέον να υπάρξει δέσμευση των αναγκαίων κονδυλίων στο ΕΣΠΑ ώστε να καλυφθεί ο αναγκαίος ιατροτεχνικός εξοπλισμός. 
Το συνολικό κόστος του έργου, συμπεριλαμβανομένου του ιατροτεχνικού εξοπλισμού, ανέρχεται περίπου στα 2.000.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: