Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στην κορυφή





mt_694668_arhs_hraklhs_a1_kathgoria_14-10-2011.jpgΟ Ηρακλής πραγματοποιώντας την πιο πειστική του εμφάνιση από την έναρξη της σεζόν επικράτησε του Φοίνικα Σύρου με 3-1 (21-25, 25-18, 25-15, 25-22).
Οι κυανόλευκοι έπιασαν εξαιρετική απόδοση μετά το...
πρώτο σετ κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δε δυσκολεύτηκαν να βάλουν στη συγκομιδή τους ένα ακόμη τρίποντο σ’ ένα άδειο γήπεδο, λόγω της τιμωρίας που δέχτηκε ο Ηρακλής, ενώ θα κάνουν Χριστούγεννα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα..
Οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου μπήκαν μουδιασμένοι στην αναμέτρηση, όντας φανερά επηρεασμένοι από την ήττα με την Αρκάς και οι φιλοξενούμενοι με τον Λάππα και τον Ντόκιτς το εκμεταλλεύτηκαν και κατέκτησαν το σετ.
Ωστόσο η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους κυανόλευκους. Με πλουραλισμό στην επίθεση και με τον Μποζίδη να μοιράζει αριστουργηματικά το παιχνίδι πήραν τα ηνία και δεν άφησαν στους νησιώτες περιθώρια να πιστέψουν έστω στο βαθμό.
Μόνο στο τέταρτο σετ ο Ηρακλής ένιωσε την απειλή του Φοίνικα, όμως μέχρι το φινάλε είχε μια διαφορά τριών πόντων, την οποία και διατήρησε, παίρνοντας το πολυπόθητο τρίτο σετ.
Και από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της μαχητικής ομάδας της Σύρου πλέον επικεντρώνονται στις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και την Τετάρτη θα φιλοξενηθούν στη Σμύρνη από την Αρκάς.
Ηρακλής: Χριστοφιδέλης 16, Τανίκ 12, Κορζενιέβιτς 9, Κράβαρικ 15, Μποζίδης 1, Σμαραγδής 15, Στεφάνου λ 67%, Κολτσιάκης, Τζιουμάκας.
Φοίνικας Σύρου: Ντάγκουμπιτς 1, Κουρνέτας 2, Θάνος 5, Νικηφορίδης 9, Ντόκιτς 23, Λάππας 11, Κουρούπης λ 52%, Σουλτανόπουλος 3, Μπρκιτς, Αρβενίτης, Τσέργας.


http://www.bluearena.gr/index.php/voley/voley-iraklis/13390-xristougenna-stin-korifi

Δεν υπάρχουν σχόλια: