Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Λοβέρδου και Χρυσοχοϊδη την Τρίτη

Οι υπουργοί θα κάνουν δηλώσεις για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και τον κλάδο της Υγείας Κοινές δηλώσεις θα πραγματοποιήσουν... την Τρίτη, οι υπουργοί Υγείας και Ανάπτυξης, με θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και τις εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας.

Ειδικότερα, η συνάντηση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού, Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 πμ, στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ωστόσο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα μαζί με τον κ. Λοβέρδο, έναν, επίσης, εκ των διεκδικητών της αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ.



 http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/270143/sunadisi-loverdou-kai-hrusohoidi-tin-triti/

Δεν υπάρχουν σχόλια: