Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Γιώργο Αυτιά;

Νέα τηλεοπτική στέγη για τον Γιώργο Αυτιά;Σε «διπλό ταμπλό» παίζει ο γνωστός παρουσιαστής Δύο προτάσεις εξετάζει ο γνωστός παρουσιαστής προκειμένου να αναλάβει εκ νέου την πρωινή ζώνη.


Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της πρωινής ενημερωτικής ζώνης και η απουσία του από την τηλεόραση εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ALTER έχει γίνει αισθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοισογράφος έκανε ήδη μια συνάντηση με τα στελέχη του «ΣΚΑΪ», προκειμένου να μετακομίσει εκεί, ωστόσο το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, έχουν συμφωνία να συνεχίσουν την εκπομπή τους, τουλάχιστον, ως το καλοκαίρι. Συνεπώς, η κουβέντα ίσως περιλαμβάνει κάποια άλλη εκπομπή, πέραν της καθημερινής πρωινής, ίσως κάτι το Σαββατοκύριακο, αν και ο Γιώργος Αυτιάς επιθυμεί να μπει στη μάχη του καθημερινού.

Η άλλη πρόταση έρχεται από τον ALPHA και τα στελέχη του Δημήτρη Κοντομηνά, που θεωρούν ότι ο Αυτιάς είναι το ιδανικό πρόσωπο για να επαναφέρει το ενημερωτικό προφίλ στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.


 http://www.newsbeast.gr/media/arthro/280643/nea-tileoptiki-stegi-gia-ton-giorgo-autia-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: