Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Σε έξαρση οι κλοπές στο Κουβούκλιο και στις γύρω περιοχές

Σταματημό δεν έχουν οι κλοπές στην δημοτική ενότητα του Κουβουκλίου και στις γύρω περιοχές το τελευταίο διάστημα. Οι παραβιάσεις σπιτιών και καταστημάτων έχουν πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο καθώς όπως δηλώνουν οι κάτοικοι, οι επιτήδειοι ληστές δρουν ανενόχλητοι, μπαίνουν σε.....
σπίτια και κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους.

Οι κάτοικοι τονίζουν εδώ και καιρό ζουν με τον φόβο για τις περιουσίες τους αλλά πάνω απ’ όλα για τη σωματική τους ακεραιότητα. Διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή τους και υπογραμμίζουν ότι στο σημείο που έχει φτάσει η κατάσταση θα αναγκαστούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, προκειμένου να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: