Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ένοπλη ληστεία στο μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης στην Κ. Καμήλα


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης στην Κάτω Καμήλα. Την Κυριακή  περίπου στις 4 και μίση το μεσημέρι τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι χτύπησαν την πόρτα  της εισόδου του μοναστηρίου και ο...  ανυποψίαστος ο ιερέας  έσπευσε άμεσα να ανοίξει χωρίς όμως να ξέρει τι θα επακολουθήσει.Έδεσαν και φίμωσαν τον ιερέα. Αφού οι άγνωστοι έδεσαν τον ιερέα υπό την
 απειλή όπλου που κρατούσε ο ένας εκ των δραστών, με γρήγορους ρυθμούς έφτασαν στην κεντρική εκκλησία  του μοναστηρίου και αφαίρεσαν την εικόνα της Αγίας Ειρήνης, η οποία σημειωτέον είχε πάνω της αρκετό χρυσό από τάματα των πιστών.

Ένοπλη ληστεία στο μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης στην Κ. Καμήλα
Ευτυχώς ο ιερέας κατάφερε να λυθεί και να βγει έξω από το μοναστήρι, προκειμένου να καλέσει βοήθεια, μόλις όμως οι δράστες αντιλήφτηκαν το τι συνέβη τράπηκαν σε φυγή,  χωρίς να αποσπάσουν κάτι άλλο από τον εσωτερικό χώρο.Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Κάτω Καμήλας  δήλωσαν φοβισμένοι από το περιστατικό, αφού οι ένοπλες ληστείες σε επαρχιακές κοινωνίες ολοένα και αυξάνονται.


http://serraia.blogspot.com/2012/01/blog-post_9654.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: