Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Θέλει να πάρει επιθετικό, αλλά…

Θέλει να πάρει επιθετικό, αλλά… Ψάχνουν ποδοσφαιριστή χωρίς να χρειαστεί να δώσουν πολλά λεφτά
Μία μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κινηθεί για την αντικατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Συγκεκριμένα, ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και δεν θα χρειαστεί να δαπανηθούν πολλά χρήματα.

Το κενό του πορτογάλου μεσοεπιθετικού είναι τεράστιο και στο υπάρχον ρόστερ δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές, εκτός από εκείνη του Γιώργου Γεωργιάδη. Οι δύο παράγοντες της διοίκησης βρίσκονται σε διαρκή επαφή και θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή, ώστε να δείξουν στον Λάζλο Μπόλονι πως δεν τον αφήνουν «άοπλο» στη… μάχη που θα ακολουθήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, ο οικονομικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Άλκης Μαυροφρύδης, παραμένει πιεστικός και ζητάει να μη ξοδεύονται χρήματα αυτό το διάστημα, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ.

Μπόλονι: «Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη»

Έτοιμος να δημιουργήσει τον δικό του ΠΑΟΚ έχει ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος δείχνει να έχει αλλάξει στάση μετά τις πωλήσεις του Βιεϊρίνια και του Κοντρέρας. Ο ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι η δική του θέση είναι καλυμμένη σε ενδεχόμενη αποτυχία της ομάδας, ύστερα από τις αναγκαίες κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση.

«Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη. Θα δουλέψουμε όμως πιο δυνατά. Εδώ είμαι για να δουλέψω, έχοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες και στη διοίκησή μου», φέρεται να είπε ο 58χρονος προπονητής και άφησε έκπληκτους τους συνομιλητές του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και ο Έτο στον δικέφαλο. Και οι δύο θα υποβληθούν σε εξετάσεις σήμερα, οπότε και θα φανεί αν υπάρχει σοβαρό μυϊκό πρόβλημα. Ειδικά για τον πρώτο και τη θέση του η ανησυχία είναι μεγαλύτερη, αφού ο Μπόλονι έχει πλέον ελάχιστες λύσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: