Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Θα στηρίξει την επανεκλογή Σαρκοζί η Μέρκελ


Στην προεκλογική εκστρατεία του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί την άνοιξη, προτίθεται να... συμμετάσχει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ σύμφωνα με ένα απόσπασμα από την ομιλία που αναμένεται να εκφωνήσει απόψε στο Παρίσι ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU).

«Η Άγκελα Μέρκελ θα στηρίξει τον Νικολά Σαρκοζί» αναφέρεται στην ομιλία που θα κάνει ο Χέρμαν Γκρέχε στο Εθνικό Συμβούλιο του UMP, του κυβερνώντος κόμματος της Γαλλίας. Το CDU είναι πεπεισμένο ότι ο Σαρκοζί είναι «το σωστό πρόσωπο» για την προεδρία και «θα είναι και στο μέλλον», προστίθεται στο κείμενο.

Η στήριξη της Μέρκελ και το κόμματός της στον Σαρκοζί δεν αποτελεί έκπληξη αφού και οι δύο ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα το οποίο «στεγάζει» τα χριστιανοδημοκρατικά, συντηρητικά και κεντροδεξιά κόμματα. Επιπλέον, ο Σαρκοζί είχε στηρίξει τη Γερμανίδα καγκελάριο στις εκλογές του φθινοπώρου του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: