Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ψάχνουν ισοδύναμα στα μέτρα που ζητά η τρόικα οι πολιτικοί αρχηγοί


Να κόψουν επειγόντως... 400 εκατ. από τα κονδύλια του υπουργείου Εσωτερικών κλήθηκαν πριν από λίγο οι κ.Γιαννίτσης και Κουκουλόπουλος, οι οποίοι ήδη προσήλθαν στο υπουργείο για έκτακτη σύσκεψη.

Την εντολή την έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσα από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Λ. Παπαδήμο στην οποία μέχρι στιγμής παρίσταται. Η κίνηση αυτή είναι βεβαιώνει ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και οι πολιτικοί αρχηγοί προτείνουν ή μάλλον προσπαθούν να βρουν τα ισοδύναμα στα μέτρα που ζητά η τρόικα.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ολόκληρο το πολιτικό συμβούλιο βρίσκεται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που ζητηθούν είτε στοιχεία είτε περικοπές.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: