Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πρώτο χαστούκι στην "ερυθρόλευκη συμμαχία"

Ηχηρό χαστούκι στην... ερυθρόλευκη συμμαχία, έριξε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Παραπέμπει την ΕΑ Πατρών στον αθλητικό δικαστή για αφαίρεση βαθμών, διότι δεν έχει ακόμη εξοφλήσει τον Χοσέ Ριβέρα, στον οποίο οφείλει 70.000 ευρώ. 

Ο αθλητής αρνείται οποιονδήποτε διακανονισμό και αν τις επόμενες ημέρες δεν του καταβληθεί ολόκληρο το ποσό, τότε ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει την αφαίρεση βαθμών από την ΕΑΠ.
Οι Πατρινοί ζήτησαν αναβολή, αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και πλέον κινδυνεύουν να πέσουν οι ίδιοι στην παγίδα που πήγαν να στήσουν στον Ηρακλή με την αναβολή των πλέι οφς.
Στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει και έντονο παρασκήνιο, που εκθέτει για μία ακόμη φορά τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η προσφυγή του Ριβέρα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.
Η ΕΣΑΠ όμως απέρριψε το αίτημα, σε αντίθεση με ότι συνέβη στην περίπτωση του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: