Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Στρατηγός" στον άνεμο ήταν ο Ηρακλής

Ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα για την άνοδο του, έκανε σήμερα ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Οδυσσέα Αναγέννησης και μείωσε την διαφορά στους πέντε βαθμούς από την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στους εννιά από την πρώτη.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, παρά τον "στρατηγό άνεμο" που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειές τους, έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη με γκολ του Χιονίδη από 32' και πλέον έχει την ευκαιρία να φτάσει ακόμη πιο ψηλά καθώς τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει στο Καυτανζόγλειο Τύρναβο και Αετό Σκύδρας.
Σ' ότι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, τα πράγματα είναι απλά. Ο Ηρακλής κατάφερε με καλή εμφάνιση να πετύχει ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο (στο διάστημα δηλαδή που είχε τον αέρα με το μέρος του), ενώ στο δεύτερο κράτησε μακριά από την εστία του, τους επιθετικούς των γηπεδούχων και χωρίς να απειληθεί έφτασε στη νίκη, η οποία πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες και οπαδούς που βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.


http://www.bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: