Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μαραθώνιος… σεξ για 36χρονο που δήλωσε κλαίγοντας: «Ήταν κόλαση!»

Η αστυνομία βρήκε έναν άνδρα να κλαίει στον δρόμο, καθώς η γυναίκα που είχε γνωρίσει, απαιτούσε υπερβολικά πολύ σεξ τα δύο προηγούμενα βράδια συνεχόμενα!
Ο Αφρικανός βγήκε από το διαμέρισμα της Γερμανίδας στο Μόναχο και καθισμένος στο πεζοδρόμιο ξέσπασε σε λυγμούς. Επί 36 ώρες προσέφερε…

ερωτικές υπηρεσίες στη νυμφομανή!
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μαραθώνιος του σεξ ξεκίνησε όταν ο άνδρας συνάντησε τη Γερμανίδα στο λεωφορείο κι εκείνη αμέσως τον κάλεσε στο διαμέρισμά της. «Ω Θεέ μου, ήταν κόλαση, δεν μπορώ να περπατήσω, σας παρακαλώ βοηθήστε με!» ικέτευσε τους αστυνομικούς.
Ο άνδρας θεωρείται το τελευταίο θύμα της Γερμανίδας νυμφομανούς, η οποία συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα όταν ο εξαντλημένος εραστής της βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια!
Τον είχε αναγκάσει να κάνει σεξ μαζί της οκτώ φορές! Ο Dieter Schulz τη συνάντησε σ’ ένα μπαρ στο Μόναχο, σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό website The Province.
Το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμά της όπου απόλαυσε το σεξ αρκετές φορές. Αλλά όταν η γυναίκα απαίτησε ακόμη περισσότερο, ο ήδη εξαντλημένος άνδρας αρνήθηκε. Όταν εκείνη όμως δεν δέχθηκε το όχι για απάντηση, ο άνδρας πήρε δραστικά μέτρα: βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο άνδρας τους είπε: «Πρέπει να με βοηθήσετε. Προσπαθεί να με σκοτώσει με σεξ. Δεν μπορώ να ξεφύγω και δεν μπορώ και να συνεχίσω».
Μάλιστα, όταν η αστυνομία έφθασε στο διαμέρισμα, η γυναίκα προσπάθησε να δελεάσει τους αστυνομικούς και να τους παρασύρει στην κρεβατοκάμαρα της. Η γυναίκα, που εικάζεται ότι είναι 47 χρονών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: