Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η ξανθιά που ακολουθεί την Εθνική στο Euro 2012!

Η ξανθιά και όμορφη Ελληνίδα, που από τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στην Πολωνία έγινε η ατραξιόν της εξέδρας, ονομάζεται Αγγελική-Αντριάνα… για όσους ενδιαφέρονται.  Η 26χρονη αισθητικός, που η μητέρα της κατάγεται από την...

Πολωνία, ζει και εργάζεται στην Καλαμπάκα, υποστηρίζει με πάθος και πείσμα την ελληνική ομάδα στο Euro 2012 και δήλωσε στο "Εθνοσπόρ" ότι την Παρασκευή (22/6) θα βρίσκεται στις κερκίδες για να συμπαρασταθεί στη μάχη της Εθνικής με τη Γερμανία.

Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «καλλονή». Τι πιστεύει η ίδια; «Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από μένα στο γήπεδο», είπε αλλά διευκρίνισε ότι «δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου την... πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες».



Η Αγγελική-Αντριάνα προτιμά τον ελληνικό αντρικό πληθυσμό και από την Εθνική ξεχωρίζει τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά ο αγαπημένος της είναι ο Κώστας Φορτούνης, γιατί κατάγεται κι αυτός από την Καλαμπάκα.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να κατονομάσει και τους αγαπημένους της ξένους ποδοσφαιριστές, που δεν είναι άλλοι από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μπαλοτέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: