Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Κατηγορίες για διαφθορά στην ανάθεση του Euro

Κατηγορίες για διαφθορά στο Euro 2012 «βλέπει» γερμανική εφημερίδα. Συγκεκριμένα η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου κάνει λόγο για: «Επικίνδυνα μηνύματα από την Κύπρο».
Το δημοσίευμα αναφέρεται... σε υπόθεση διαφθοράς στους κόλπους της Uefa και σε σχετικές κατηγορίες που έχει ...
διατυπώσει ο Σπύρος Μαραγκός, πρώην στέλεχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, και οι οποίες θέλουν την ανάθεση του Euro 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία να είναι προϊόν ανόμων συναλλαγών.
Σύμφωνα με τη Deutche Welle το ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρά το τεράστιο ενδιαφέρον και τη σοβαρότητα των κατηγοριών, τα στελέχη της Uefa απέφυγαν να συναντήσουν τον Σπ. Μαραγκό και προτίμησαν να του ζητήσουν να τους στείλει τα στοιχεία που διαθέτει. «Αντί η Uefa να κάνει αυτό που κάνει κάθε φορά που υπάρχουν υποψίες για στημένα στοιχήματα, δηλαδή να στείλει έναν επιθεωρητή στην Κύπρο, προφανώς έκανε τα πάντα για να μην φτάσουν στα χέρια της τα εν λόγω στοιχεία», παρατηρεί η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: