Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μία "μάχη" για μία...ζωή


592396.jpgΜε κοινή τους ανακοίνωση, όλοι οι σύνδεσμοι του Ηρακλή, καθώς και η ΠΑ.Λ.Η. εξέδωσαν ανακοίνωση και μέσω αυτή εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον φίλαθλο της ομάδας, Τριαντάφυλλο, ο οποίος δίνει τη...
δική του μάχη με τη λευχαιμία. 
Ο κόσμος του Ηρακλή, για ακόμα μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με την παρακάτω ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:
«Ένας άνθρωπος από το διπλανό μας καρεκλάκι, ο Τριαντάφυλλος, εδώ και λίγο καιρό έχει μπει σε μια ακόμη μάχη, αυτή με τη λευχαιμία. Έχει βρεθεί δότης μυελού των οστών και για να γίνει η μεταμόσχευση χρειάζεται ένα (μεγάλο) ποσό χρημάτων.
Επειδή, όμως, εμείς έχουμε μάθει να πολεμάμε όλοι μαζί, καλούμε το λαό του Ηρακλή αυτή την Παρασκευή 6 Ιουλίου, από τις 7 το απόγευμα και μετά, στο parking του Ιβανωφείου σε ένα μεγάλο party για να καλυφτούν τα έξοδα της μεταμόσχευσης .
Ταυτόχρονα καλούμε και τους υπόλοιπους φορείς του Συλλόγου να πλαισιώσουν αυτήν και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν για τη μάχη αυτή».

Σ.Φ.Η Α.Π.Α.Τ.Σ.Η.
Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή
Σ.Φ.Η. Αυτόνομη Θύρα 10

Δεν υπάρχουν σχόλια: