Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αχαΐα: Έπεσε ξύλο σε βάφτιση... για το όνομα του παιδιού


Κι όμως ακόμα συζητείται σε διάφορα πηγαδάκια το… τρελό ξύλο που έπεσε σε βάφτιση αν και το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιάλειας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Οι γονείς του μωρού βρίσκονται σε...
διάσταση και κανόνισαν να γίνει η βάπτιση του αγοριού τους σε εκκλησάκι της Αιγιάλειας και τραπέζι σε παραλιακό εστιατόριο.

Όμως το όνομα του παιδιού στάθηκε η αφορμή για να αρχίσει ο «πόλεμος» μέσα και έξω από την εκκλησία! Η μητέρα ήθελε το όνομα του πατέρα της ενώ ο πατέρας το όνομα του δικού του πατέρα.

Το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί μέσα στην εκκλησία με αποτέλεσμα πατέρας, νονός και θείοι να πιαστούν στα χέρια!

Ο παπάς αφού έμεινε με ανοιχτό το στόμα με τα όσα συνέβαιναν διέκοψε το μυστήριο, ενώ γονείς και συγγενείς βγήκαν στο προαύλιο και συνέχισαν τη διαμάχη!

Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, το μυστήριο έγινε με τη συμφωνία να δοθούν και τα δύο ονόματα στο παιδί, ενώ στη συνέχεια ήταν αδύνατο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να γλεντήσουν σαν να μη συνέβη τίποτα.

Έτσι, η μητέρα με το μωρό και τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχε κλειστεί, ενώ ο πατέρας με τον νονό και τους δικούς του συγγενείς πήγαν στο απέναντι κατάστημα! Ό, τι να ναι!
 
 
 http://www.enimerwsi.gr/2012/07/blog-post_4028.html#ixzz20CCLXRvz

Δεν υπάρχουν σχόλια: