Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εύκολα 2-0 με σούπερ Νίνη η Εθνική

Η εθνική... ξύπνησε πάλι στην επανάληψη και με γκολάρες του σούπερ Νίνη και του Μήτρογλου κέρδισε 2-0 την Λιθουανία κάνοντας το «2 στα 2» πριν τις...

μάχες του Οκτώβρη! Η δουλειά του προπονητή εκτός από το να στήνει σωστά την κάθε ομάδα, είναι να κάνει και τις κατάλληλες κινήσεις ή αλλαγές όταν δεν του κάθεται το ματς.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι μεγάλος προπονητής, το έχει δείξει στο παρελθόν, το έδειξε και σήμερα. Είδε στο πρώτο μέρος με την Λιθουανία πως παρά τον έλεγχο του ματς το 0-0 έμενε, με συνέπεια να αλλάξει το 4-3-3 σε 4-4-2, να βάλει τον Μήτρογλου και να βοηθήσει από τον πάγκο την Εθνική να κάνει το 2-0, να πάρει την δεύτερη νίκη και να συνεχίζει να βλέπει από κοντά το Ρίο και το Μουντιάλ του 2014.

Ο Πορτογάλος βοήθησε από τον πάγκο και οι Νίνης (πολυτιμότερος παίκτης), Μήτρογλου, Κατσουράνης από το γήπεδο. Το 2-0 ήρθε πιο εύκολα από ότι φαίνεται, κυρίως γιατί η Εθνική ήταν μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στην επανάληψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: