Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ολόκληρη γειτονιά τους άκουγε να κάνουν σεξ μέσω skype


Ολόκληρη γειτονιά τους άκουγε να κάνουν σεξ μέσω skype

Δεν έκλεισαν μάτι για δύο βράδια οι κάτοικοι του ΑγρινίουΞεκαρδιστικές καταστάσεις έζησαν πριν από μερικές μέρες οι κάτοικοι στο κέντρο του Αγρινίου, όταν για ένα διήμερο μια γειτονιά έμεινε άγρυπνη, ακούγοντας τους...

αποκαλυπτικούς διαλόγους ζευγαριού μέσω διαδικτύου.

Όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress στις τρεις τα ξημερώματα, άρχισε να ακούγεται δυνατά και καθαρά μια γυναικεία φωνή, μέσω ηχείων.
Όσοι έκαναν... ελαφρύ ύπνο, ξύπνησαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν από που προέρχεται η γυναικεία φωνή, που μιλούσε για διάφορα θέματα με τον φίλο της, ο διάλογος διήρκησε αρκετή ώρα, και λίγο πριν τις 6, άρχισε να γίνεται... καυτός, αφού η γυναίκα, άρχισε να επιδίδεται σε... τηλεφωνικό σεξ με τον έτερο συνομιλητή της που δεν ακούγονταν.

Όπως ήταν φυσικό, οι καυτοί διάλογοι ξεσήκωσαν για τα καλά τη γειτονιά που από το επόμενο πρωί ασχολούνταν με το θέμα και ο καθένας έδινε τις δικές του εξηγήσεις για το από που προέρχονταν οι φωνές του πάθους, ποια θα μπορούσε να είναι η πρωταγωνίστρια κλπ!

Όμως, την επόμενη μέρα, υπήρχε και συνέχεια... αφού στις τρεις τα ξημερώματα, άρχισε και πάλι να ακούγεται η γυναικεία φωνή!

Κάποιος από τους γείτονες δεν άντεχε να περάσει και δεύτερο ξενύχτι κι έτσι αφού ειδοποίησε την Αστυνομία, μαζί με τους αστυνομικούς άρχισε να αναζητά τον χώρο απ' όπου ακούγονταν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι.

Δεν άργησαν τελικά να ανακαλύψουν πως όλα διαδραματίζονταν σε γειτονική καφετέρια, όπου ο εργαζόμενος που ήταν μέσα ήταν συνδεδεμένος μέσω web cam με τον έρωτα του.

Μόνο που ξέχασε πως το laptop ήταν συνδεδεμένο με τα... ηχεία και ότι του έλεγε η γυναίκα από την άλλη άκρη της γραμμής, το άκουγε όλη η περιοχή.

Εμφανώς αμήχανος ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη και αφού έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις, η γειτονιά επέστρεψε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: