Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Τι γίνεται με Βιεϊρίνια;


O Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» είναι ζεστός για δανεισμό του. Ποια είναι όμως τα δεδομένα;
Η έλευση του Άλοφς στην ομάδα, αλλά και τα ραντεβού του Κέστνερ με τον Βιεϊρίνια έχουν κάνει...
την παραμονή του στη Βόλφσμπουργκ πιο εύκολη απ' ότι φάνταζε μετά την απόλυση του Μάγκατ.
Ο Κλάους Άλοφς είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ και ήδη έχει πάρει τον φάκελο με τους παίκτες που δεν... έπειθαν! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr πριν λίγες ημέρες το νέο αφεντικό της ομάδας τοποθετήθηκε για τον Πορτογάλο και σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία κρούση, καμία συζήτηση και με κανέναν σύλλογο. Θέλω να διαπιστώσω την κατάστασή του και κάποιων άλλων παικτών πριν αποφασίσω». Η χειμερινή διακοπή, τα φιλικά προετοιμασίας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την επιθυμία της διοίκησης για δανεισμό του παίκτη, αν και οι Γερμανοί επιμένουν πως δύσκολα θα αποχωρήσει ο Βιεϊρίνια.

Το άλλο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ είναι ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Λόρεντζ Κέστνερ, ο οποίος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, θα μείνει στον πάγκο της ομάδας και θα παραδώσει την έκθεσή του. Η εξαιρετική παρουσία του Πορτογάλου στις προπονήσεις, αλλά και η εκπληκτική εμφάνιση με τη Βέρντερ Βρέμης ανάγκασαν τον Γερμανό να αλλάξει άποψη και να είναι έτοιμος να δώσει ξανά τη φανέλα βασικού στον Βιεϊρίνια. «Είναι πολύ καλός παίκτες, αρκετά έξυπνος και γρήγορος στις κινήσεις του. Αν αυτά τα στοιχεία τα χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει την ομάδα τότε η Βόλφσμπουργκ θα είναι καλύτερη. Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, οι δυο πλευρές έχουν κάνει ήδη κουβέντες, ο Κέστνερ περιμένει έναν διαφορετικό παίκτη και ο 26χρονος είναι πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία...

Ο Γενάρης είναι ο μήνας – κλειδί για τον επόμενο σταθμό του Βιεϊρίνια, η μίνι προετοιμασία, τα φιλικά και η έκθεση του Κλάους Άλοφς θα κρίνουν και το μέλλον του!

 gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: