Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

30 Δεκεμβρίου 1979 Η μέρα που ο Βαρδινογιάννης μίσησε τον Ηρακλή

Πέρασαν 33 χρόνια όταν ο Ηρακλής έκανε... πλάκα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και διέσυρε με 6-0. Ηταν προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και οι κυανόλευκοι με μία εκπληκτική εμφάνιση έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλά και να σκορπά στους... έξι ανέμους τους πράσινους.
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής και οι συμπαίκτες του δε σταματούσαν, μετέτρεψαν σε εφιάλτη το παιχνίδι για τον αντίπαλο και οι περίπου 32.000 φίλοι του Ηρακλή δεν πίστευαν σ' αυτό που έβλεπαν μέσα στο χόρτο.
Τα τέρματα για τους κυανόλευκους σημείωσαν οι: 1΄ Χατζηπαναγής, 23΄ Χατζηελευθερίου, 35΄ Γκέσιος, 47΄ Καλαμπάκας, 66΄ Παπαϊωάννου, 80΄ Βούλγαρης.
Ηρακλής (Μιχάλης Μπέλλης): Τ. Παπαδόπουλος, Μαυροδουλάκης, Βούλγαρης, Καραΐσκος, Ορφανίδης, Ξανθόπουλος, Χατζηπαναγής, Καλαμπάκας, Καφκενάρης, Χατζηελευθερίου (65' Παπαϊωάννου), Γκέσιος (73' Χρυσαφίδης).
Παναθηναϊκός (Μπρούνο Πεζάολα): Κωνσταντίνου, Μπανάσας, Καψής, Ελευθεριάδης, Κίζας, Λιβαθηνός, Ρότσα, Τερζανίδης, Κατσιάκος, Υφαντίδης, Κουρόπουλος.
Το βίντεο της αναμέτρησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: