Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών Σερρών εξαρθρώθηκε τετραμελής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών


«Κόκκινο» στη μεταφορά μεγάλου φορτίου ακατέργαστης κάνναβης σε άλλη χώρα της Ευρώπης άναψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, συλλαμβάνοντας την τετραμελή σπείρα που την είχε αναλάβει.
Επικεφαλής της ήταν.....
ένας 36χρονος Έλληνας και συνεργοί του δυο Ουκρανοί ηλικίας 26 και 45 χρόνων και ένας 40χρονος Γεωργιανός.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις δράστες και το οποίο κατασχέθηκε, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στην οποία ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά. Συνολικά, βρέθηκαν 26 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30 κιλών και 300 γραμμαρίων.

Πάνω  στους συλληφθέντες και στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκαν ακόμη 31,5 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή, ένα γυάλινο μπουκάλι με υγρή μεθαδόνη βάρους 128 γραμμαρίων, 5.240 ευρώ, 3.680 γκρίβεν Ουκρανίας, 120 δολάρια, μια πλαστή ταυτότητα που κατείχε ο 36χρονος και οκτώ κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 36χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία πιστοποιητικών.




http://serraia.blogspot.de/2012/11/blog-post_5822.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: