Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ρέστα για Μακρή

dc9dc0e7c327598b495c8b06c88b6e27_l.jpg
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η προσπάθεια του Ηρακλή να αποκτήσει τον Γιώργο Μακρή.
Τις τελευταίες ώρες υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, με τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Παπαδόπουλο να χει πάρει πάνω του την υπόθεση μιας και άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν ότι ο εν λόγω παίκτης είναι η ενδεδειγμένη λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Θυμίζουμε ότι οι επαφές με τον παίκτη ξεκίνησαν περί τα μέσα Νοεμβρίου, όμως ο παίκτης μέχρι και σήμερα είναι κάτι παραπάνω από διστακτικός στο ενδεχόμενο όχι του να αγωνιστεί με τον Ηρακλή, αλλά να παίξει στην Football League.
Το γεγονός όμως ότι δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, σε συνδυασμό ότι απομένουν πλέον τρία 24ωρα για τι φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους του Ηρακλή να αισιοδοξούν.


http://www.bluearena.gr/index.php/podosfairo/iraklis-podosfairo/19591-resta-gia-makri

Δεν υπάρχουν σχόλια: