Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μελετά το πλάνο της Deloitte για τη Μίκρα

Η δήλωση του Σπύρου Παπαθανασάκη, στο περιθώριο της «πρώτης» στους Αμπελόκηπους, για την ανέγερση του γηπέδου της ομάδας στη Μίκρα, μόνο τυχαία δεν ήταν… Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει στα χέρια του την έκθεση-πλάνο της Delloitte (έχει γίνει μελέτη πριν από χρόνια) και το όλο project χαρακτηρίζεται εφικτό αλλά και ελκυστικό…
Το θέμα του Καυτανζογλείου και η… απαγόρευση της Επιτροπής Διοίκησης να διεξαχθεί εκεί η «πρώτη» της νέας σεζόν, «ξύπνησε» το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, της αυτονόμησης του Ηρακλή, της απαγκίστρωσής του από τη χρήση του Σταδίου και την κολοσσιαία ανάγκη-ιστορική αποκατάσταση, ανέγερσης του γηπέδου που δικαιούται. Η δήλωση Παπαθανασάκη στους Αμπελόκηπους πως εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις, με «όνειρο» ο Ηρακλής να παίξει στο μέλλον στο δικό του γήπεδο στη Μίκρα, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Το έχει στα χέρια του

Ο ομογενής επιχειρηματίας σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει ήδη στα χέρια του το πλάνο της Delloitte μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Είχε ενημερωθεί για το διαχρονικό θέμα του γηπέδου της ομάδας στη Μίκρα και είχε την ευκαιρία να μελετήσει λεπτομέρειες. Πέραν της όλης ιδέας που ασφαλώς αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα ελκυστικό, φέρεται να την θεωρεί και εφικτή λύση. Από τη στιγμή που δεν διαφοροποιούνται φυσικά τα δεδομένα ως προς τις εκτάσεις, με την προσπάθεια ενοποίησης αυτών προ ετών από τον Γιώργο Ορφανό, κάτι που είχε δώσει από το 2007 τη δυνατότητα στον Ημίθεο να προχωρήσει στον σχεδιασμό και την ανέγερση του γηπέδου του…
Είναι προφανές πως ο Παπαθανασάκης μπαίνει… ζεστά στον Ηρακλή. Δείχνει μια εντελώς διαφορετική τακτική, με σκέψεις για το σήμερα, το αύριο και το γενικότερο μέλλον της ομάδας, μιας και σε μικρό χρονικό διάστημα, πέραν των μεταγραφών και της δημιουργίας ομάδας, έχει αναμορφώσει τη Μίκρα και μελετά το ενδεχόμενο για την ανέγερση του γηπέδου!

Προγραμματίζονται ραντεβού

Στο μεσοδιάστημα αυτό βέβαια η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί στον Γ.Σ. με τα γνωστά προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν και να τον κρατούν στάσιμο. Για να προχωρήσει πιο ουσιαστικά το θέμα του γηπέδου απαιτείται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον Ερασιτέχνη (κάτι που και ξέχωρα είναι αναγκαίο φυσικά για τον ίδιο τον σύλλογο). Γι’ αυτό στην ατζέντα των προσεχών ημερών προγραμματίζονται ραντεβού και με τον Γ.Σ. και με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: