Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Σάνι Καϊτά


Πολύ κοντά στη συμφωνία με τον διεθνή Νιγηριανό μέσο Σάνι Καϊτά βρίσκεται ο Ηρακλής! Οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Ντμίτρι Σέλουκ βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ο Καϊτά που ανήκει στη Μονακό αλλά αγωνίζεται δανεικός στη Μέταλιστ ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.
«Είμαστε σε καλό δρόμο, είναι αξιόλογος παίκτης. Διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας και νομίζω θα έχουμε την ευκαιρία να τον έχουμε μαζί μας τη νέα χρονιά», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τη μεταγραφική περίοδο:
«Είναι μια ευκαιρία αυτή τη μεταγραφική περίοδο να ενισχυθούμε. Το καλοκαίρι κάναμε άρον άρον κινήσεις για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Μερικές αστοχίες ή κάποιες προσδοκίες δεν πέτυχαν, τώρα έχουμε ευκαιρία να δούμε που πρέπει να ενισχυθούμε. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχουμε καθημερινή επαφή. Όλοι στον Ηρακλή έχουμε εντοπίσει από κοινού τα προβλήματα και αυτά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας».
Οι άνθρωποι της Μονακό συναινούν στην παραχώρηση του Καϊτά που αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ και αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος, στην αψιμαχία που είχε με τον Βασίλη Τοροσίδη. Απομένει να πει το ΟΚ και ο 24χρονος παίκτης.
Σε άδεια οι παίκτες
Στο μεταξύ σε χριστουγεννιάτικες διακοπές βρίσκεται  η ομάδα μέχρι το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (28/12), καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 16:00, στην Μίκρα, αρχίζει η προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση της Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (Τετάρτη 05/01).

Δεν υπάρχουν σχόλια: