Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Oι Γερμανοί δεν μας θέλουν!


Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει την ΕΠΟ πως για λόγους ασφαλείας είναι αδύνατη η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα της Ελλάδας με τη Ρουμανία στην πόλη Ρόιτλινγκεν στις 15 Νοεμβρίου έστειλε η αντίστοιχη ομοσπονδία της Γερμανίας. Η εξέλιξη προφανώς συνδέεται με το κλίμα που υπάρχει στην Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία σε βάρος της Ελλάδας.

Η ΕΠΟ είναι πλέον αναγκασμένη να αναζητήσει άλλη έδρα για το προσεχές ματς και ήδη εξετάζεται ως εναλλακτική λύση η κοντινή Αυστρία, προκειμένου οι Έλληνες ομογενείς να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Νοεμβρίου θα γίνει φιλικό με τη Ρωσία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ την ερχόμενη Παρασκευή ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για τα δύο τελευταία τεστ του 2011.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: