Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Κέρδισε Ατρόμητο και... πέναλτι!

Υστερα από έναν και πλέον μήνα ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες... Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 17 Φεβρουαρίου (21η αγ., 2-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλ.) και την Κυριακή (30/3) επανήλθε στις επιτυχίες μετά από 42 ημέρες (1-0 το Ατρόμητο). Παράλληλα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ των γηπεδούχων μετά από 491 αγωνιστικά λεπτά και το πρώτο τέρμα με πέναλτι έπειτα από δύο χρόνια! (φέτος έχει απολέσει τρία).Οι Θεσσαλονικείς χωρίς να εντυπωσιάσουν, είχαν την υπεροχή σε όλη της διάρκεια της αναμέτρησης. Στην πρώτη τους ουσιαστικά απειλητική επίσκεψη στα καρέ του Ατρομήτου προηγήθηκαν με το πέναλτι του Γεωργιάδη (43’), ενώ στην επανάληψη ξεσήκωσαν τον κόσμο τους μόνο στο 50’, όταν κοντινή κεφαλιά του Ίλιεφ απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο προπονητής του Ατρομήτου Πάουλο Κάμπος (που έκανε ντεμπούτο στο τιμόνι των Περιστεριωτών), παρότι είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης από σουίτα! Ωστόσο, στην επανάληψη κάθισε κανονικά στον πάγκο της ομάδας του. Πριν από την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών στρατιωτών (οπαδών του ΠΑΟΚ) που έχασαν τη ζωή τους όταν συνετρίβη ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν.
ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Ηλιάδης, Κνολ, Γκάβραντσιτς (71’ Μαλεζάς), Σνάουτσνερ, Μπαϊάνο, Βαγγελής, Γεωργιάδης (79’ Κονσεϊσάο), Κωνσταντινίδης, Ίλιεφ, Σάλμον (83’ Φρούνζα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Κατεμής (88’ Καραλής), Γελαδάρης, Γεωργίου, Ρόβας, Σκοπελίτης, Κορακάκης, Αποστολόπουλος, Λε (70’ Κριπιντήρης), Νιοκολόπουλος, Τσίγκας (72’ Σίριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: