Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

«Ροπαλιά» στο τέλος!

Ο ΟΦΗ φαινόταν να κρατά σταθερά στα χέρια του τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου κόντρα στον Ηρακλή, όμως στο τέλος έφυγε με μεγάλη απογοήτευση από το γήπεδο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 με γκολ στο 91’! Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του και δεν εκμεταλλεύτηκε ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 29’, λόγω (σωστής) αποβολής του Ταραλίδη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον νεαρό, Ααρόν. «Χρυσός» σκόρερ των νικητών αναδείχτηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαρσία, ο οποίος πλάσαρε σωστά από κοντινή απόσταση έπειτα από υπέροχη σέντρα του κορυφαίου του αγώνα, Παπαστεργιανού (είχε και δοκάρι στο 76’, σε μια φάση που σκόραρε ο Ντίας αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε). Ενα λεπτό νωρίτερα, θα μπορούσε να είχε γίνει το 1-0 αλλά το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου δεν αιφνιδίασε τον Τζόρβα, που έδιωξε σε κόρνερ. Τη συνέχεια της φάσης μάλιστα, ο Φονσέκα βρέθηκε μόνος του αλλά... έπιασε «αέρα». Το υπόλοιπο του ματς δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη, αφού ο ΟΦΗ κράταγε τον Ηρακλή μακριά από την εστία του Τζόρβα κα μάλιστα στο α’ μέρος ήταν και περισσότερο απειλητικός, αλλά δύο φορές ο Πετρόπουλος (1’ σουτ, 45’+ κεφαλιά) δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο Ηρακλής είχε φλύαρη υπεροχή κι αυτό οφειλόταν κυρίως στο ότι οι Ισπανοί μέσοι του έπαιξαν ατομικά και δεν κατάφεραν να τροφοδοτήσουν έστω μια φορά σωστά τους Φονσέκα, Ντίας.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πάρντο, Ραγκουέλ (63’ Τσάβι), Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Εντίνιο, Παπαστεργιανός, Γκαρσία, Φονσέκα, Μάρκες (63’ Μπρούνο Λέιτε), Ριμπέιρο, Ααρόν (83’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ: Τζόρβας, Σταυρακάκης, Μπαρκαουάν, Ισά, Πίτσος (54’ Πόποβιτς), Σίμιτς, Γκέρμπερ, Ταραλίδης, Ρουμπάκης, Νουαφόρ (78’ Ντρούλιτς), Πετρόπουλος (46’ Γκάντσεφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: