Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Σχέδια για του χρόνου ο Πεντράθα

Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε στον Ηρακλή, ενώ στο θέμα αναφέρθηκε και ο Ανχελ Πεντράθα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (3/4). «Σχετικά με την επόμενη χρονιά, ήδη έχω επαφές για την ενίσχυση της ομάδας, είτε με τον κ. Φερέρ είτε με τον κ. Ξανθόπουλο. Πρώτα φυσικά πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα γίνει ο οριστικός προγραμματισμός και μία πολύ καλή προετοιμασία» είπε ο Ισπανός προπονητής, που με τον τρόπο αυτό άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στην θέση του και για την επόμενη αγωνιστική σαιζόν.
Για το ντέρμπι με τον Αρη: «Θέλουμε την νίκη στον αγώνα με τον Άρη, και για τους τρεις βαθμούς, αλλά και γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας επίσης και γιατί θέλουμε να περάσουμε και τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη λήξη του πρωταθλήματος. Οι προπονήσεις μέχρι την Κυριακή είναι σημαντικές, είδαμε χθες τον Άρη στον αγώνα κυπέλλου και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στις επόμενες προπονήσεις θα ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο Άρης έπαιξε χθες ένα παιχνίδι για το κύπελλο, αλλά έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ και μπορεί να παίξει με διαφορετικούς τρόπους, έτσι δεν θα είναι επηρεασμένος. Ο αγώνας πάντως θα είναι ντέρμπι και ως Ηρακλής θέλουμε την νίκη. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα, να γίνει ο αγώνας σε αθλητικά πλαίσια, θα είναι μία μάχη που θα κρατήσει μόνο 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο».
Για τη συνέχεια: «Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, πάντως, άλλαξαν τα πράγματα για εμάς με θετικό τρόπο και τώρα θελουμε εννιά βαθμούς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Από σήμερα θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική του αγώνα, ενώ θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσουμε. Θα ενημερώσω μάλιστα απο σήμερα τους παίκτες που προορίζω για την αρχική ενδεκάδα γιατί θέλω να το γνωρίζουν».
Για τους οπαδούς: «Γνωρίζω ότι θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας και απ΄ό,τι μαθαίνω τα εισιτήρια κοντεύουν να εξαντληθούν. Ο κόσμος μας πάντα μας βοηθά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, με τον ΟΦΗ δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν μέχρι το 90` ενώ ήταν πολύ σημαντική η παρουσία τους και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε την βοήθεια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: