Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Εγκατέλειψε την πρώην του στην ερημιά με τα εσώρουχα

Τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία «Ο Κατήφορος» φαίνεται ότι ζήλεψε ένας 26χρονος στον Βόλο, ο οποίος αφού οδήγησε την πρώην σύντροφο του σε ερημική τοποθεσία, την λήστεψε, την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και την εγκατέλειψε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου. Ο δράστης, κάτοικος Λεχωνίων, συναντήθηκε με την 18χρονη πρώην σύντροφό του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από περίπου ένα μήνα.

Με το πρόσχημα ότι ήθελε να συζητήσουν, της ζήτησε να ανέβει στην μοτοσικλέτα του και την οδήγησε πίσω από το Νεκροταφείο, σε ένα ερημικό σημείο της Νέας Ιωνίας.

Ενώ μιλούσαν ο 26χρονος θολωμένος από τη ζήλεια του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματά της.

Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και τότε ο δράστης απειλώντας την ότι έχει όπλο, της πήρε 250 ευρώ από την τσάντα της και έφυγε.

Αφού απομακρύνθηκε ελάχιστα ο 26χρονος επέστρεψε στην 18χρονη και λέγοντας πάλι ότι έχει όπλο της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της και να μείνει με τα εσώρουχα.

Πήρε τα ρούχα της και την άφησε μόνη στην ερημιά.

Η 18χρονη ημίγυμνη και κλαίγοντας πήγε στο πιο κοντινό κατάστημα και ζήτησε τη βοήθεια του ιδιοκτήτη.

Την επόμενη ημέρα κατήγγειλε μαζί με την μητέρα της το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 26χρονο.

Ο 26χρονος αρνήθηκε ότι έχει ανάμειξη στο περιστατικό και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πάρτι εκείνο το βράδυ, ωστόσο κατά την αντιπαράσταση των δύο νέων, η 18χρονη επέμενε ότι αυτός ήταν ο δράστης.

Τελικά, ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 5.000 ευρώ μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου, ενώ δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, αφού του έχουν επιβληθεί ήδη με προηγούμενη απόφαση του Ανακριτή, μιας και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: