Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

“Καθάρισαν” Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

“Καθάρισαν” Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
22 Νοεμβρίου 2008, 20:55

Τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στην “κούρσα” του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα διατήρησε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”, χάρη στα γκολ των Τζώρτζεβιτς, Μπελούτσι και Ντουντού. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χρήστου Πατσατζόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” στο ΟΑΚΑ κέρδισαν εύκολα με 3-0 τον Θρασύβουλο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Ίβανσιτς, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πετρόπουλος με γκολ στο 54’ και το 57’.
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Πανθρακικός πέρασε με 2-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για τη διαιτησία, καθώς ακυρώθηκε λανθασμένα στο 62’ κανονικό γκολ του Μπανγκουρά, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, δύο ομάδες οι οποίες θα παραταχθούν με νέους προπονητές στους πάγκους τους. Μαντζουράκης και Μπάγεβιτς αντίστοιχα, θέλουν να βγάλουν τις ομάδες τους από το αγωνιστικό τέλμα, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα.
Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στη συμπρωτεύουσα με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Λάρισα. Ο «δικέφαλος» του βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος από την κορυφή, ενώ και η θεσσαλική ομάδα προέρχεται από την καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.
Ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης θα κάνει και ο Νίκος Κωστάνογλου, η ομάδα του οποίου υποδέχεται το μαχητικό Εργοτέλη

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 22/11

16:45 (Σέρρες) Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 1-2

19:00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος 3-0

19:00 (Καυτανζόγλειο) Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-3

Κυριακή 23/11

15:00 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης

15:00 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος – Λεβαδειακός

16:45 (Παγκρήτιο) ΟΦΗ - ΑΕΚ (NOVA)

19:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ – Λάρισα (NOVA)

19:00 (Ξάνθη) Ξάνθη - Άρης (ΝΕΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: