Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

“Πέρασε” από τις Σέρρες ο Πανθρακικός

Τη νίκη με 2-1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε στις Σέρρες ο Πανθρακικός κερδίζοντας τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι που άνοιξε την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Κομοτηνής βρέθηκε να χάνει στο 48’ με γκολ που σημείωσε ο Καλί, αλλά ο Ριέρα στο 49’ και ο Ντιαλό στο 66’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια σε σουτ των Αμπουμπακαρί και Καλί, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μπανγκουρά στο 62’.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες να προηγηθούν. Αντίθετα, ο Πανθρακικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και εκμεταλλεύονταν τις αντεπιθέσεις.

Στο 9’ ο Μπανγκουρά με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Πανθρακικός απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με τον καλύτερο παίκτη του, τον Ριέρα να σουτάρει, χωρίς να βρίσκει το στόχο.

Ο Πανσερραϊκός έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 23’ με τον Καλί να τραντάζει το δοκάρι του Βρονταρά, ενώ στο 29’ ο Γεωργιάδης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ του Αμπουμπακαρί, ο Καλί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Βρονταρά και πέτυχε το 1-0. Η χαρά των Σερραίων δεν κράτησε πολύ, καθώς με τη σέντρα ο Ριέρα βρέθηκε έξω από την περιοχή και με έξοχο σουτ στην κίνηση κεραυνοβόλησε τον Κοτταρά και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 60’ ο Αμπουμπακαρί είχε νέο δοκάρι για τον Πανσερραϊκό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπανγκουρά σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα σαν οφσάιντ. Έτσι, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν προηγήθηκαν, αλλά βρέθηκαν και πίσω στο σκορ, όταν στο 66’ οι παίκτες του Πανθρακικού έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ριέρα πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Ντιαλό, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο τελευταίο 10λεπτο, οι γηπεδούχοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη και Μπανγκούρα να φτάσουν στην ισοφάριση.

Κίτρινες κάρτες: Αμπουμπακάρι, Ζουντί, Καλί, Κωνσταντινίδης - Ρομπίνιο, Ριέρα, Κανωτίδης, Ενρίκες, Ζαπρόπουλος

Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Καλι, Βοσκόπουλος (67΄ Τάντιτς), Κολέν (8΄ Διγκόζης), Γεωργιάδης, Ζουντί, Πιπίνης, Γαλανόπουλος (78΄ Κωνσταντινίδης), Αμπουμπακάρι, Μπανγκουρά.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Ζαπρόπουλος, Ρομπίνιο, Ριέρα, Πόνσε (57΄ Ενρίκες), Κλεμέντ, Κανωτίδης (88΄ Αργυρίου), Ολίσε, Βελάσκο, Λόπεζ (+90΄ Αγγελόπουλος), Ντιαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: