Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Συνελήφθη η 16χρονη μητροκτόνος6 Δεκεμβρίου 2008, 11:36
Σε εκκλησία που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στα Σπάτα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς η 16χρονη τοξικομανής, που λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα σκότωσε τη μητέρα της, με απανωτές μαχαιριές στο θώρακα και την πλάτη.
Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Συνελήφθη και οδηγείται στο ΑΤ Σπάτων για ανάκριση.
Πίσω από το άγριο έγκλημα, κρύβεται μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μεγαλύτερη κόρη του θύματος, 21 ετών, μετά από λογομαχία, η 16χρονη που εδώ και καιρό έχει πέσει στον εφιάλτη των ναρκωτικών, βγήκε εκτός εαυτού, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στη μητέρα της. Τα χτυπήματα ήταν ακαριαία για την άτυχη 43χρονη που έχασε αμέσως τη μάχη με τη ζωή.
Η τραγωδία που εκτυλίσσεται στη μονοκατοικία της οδού Μαργέτη 8 είναι γνωστή εδώ και καιρό στη γειτονιά. Το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγαν στο σημερινό έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: