Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε τον προστάτη του 6 Δεκεμβρίου 2008, 15:45
Σε μία ειδική τελετή το Πολεμικό Ναυτικό τίμησε με λαμπρότητα τον προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Μεϊμαράκης μετέφερε τα Χρόνια Πολλά εκ μέρους πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και επεσήμανε ότι ο θεσμός των Ενόπλων Δυνάμεων έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην εμπιστοσύνη των πολιτών, όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε τη συμβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους αγώνες του Έθνους για ελευθερία και δημοκρατία, καθώς και στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.
Στον κ. Μεϊμαράκη ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γ. Καραμαλίκης, δώρισε ένα έργο του ζωγράφου Βολανάκη που έχει τον τίτλο Φουρτούνα στη θάλασσα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, οι τοπικές αρχές και άλλοι επίσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: