Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

«Βόμβα» μεγατόνων στο ΟΑΚΑ4 Μαρτίου 2009, 21:04
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό με 3-2. Τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Μπαϊκαρά και ο Τσεχ στο 55' με πέναλτι και στο 71' ανέβασε το σκορ σε 3-0. Οι «πράσινοι» μείωσαν στο 75' με φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παπάζογλου με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:15 - Alpha) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στον επαναληπτικό του 1-0 της «Τούμπας». Το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν είναι καλό. Μετά, τις τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες, το είδη βαρύ κλίμα, χειροτέρεψε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Σεμπαστιάν Λέτο, που έφερε τον παραγκωνισμό του Αργεντινού αριστεροπόδαρου από την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να παραμερίσει τα προβλήματα και να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, με ένα σκορ ικανό να στείλει τον Ολυμπιακό στους «4» του Κυπέλλου. Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με πέντε απουσίες και θέλει να υπερασπίσει το σκορ του πρώτου αγώνα για να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο.
Ο Αστέρας Τρίπολης «έγραψε» ιστορία, αφού κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες, μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη κέρδισαν δεύτερη φορά τον Πανιώνιο με το ίδιο σκορ. Σκόρερ της αναμέτρηση ήταν ο Μπαστία στο 35ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: