Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Νίκη δίχως άγχος και... εμφύλιος!

Ενα ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο Ηρακλής! Σε ένα αδιάφορο, βαθμολογικά, παιχνίδι ο «Γηραιός» δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) και να κερδίσει τις εντυπώσεις, παίζοντας πλέον απαλλαγμένος από το άγχος της παραμονής. Το 1-0 ήρθε για τους γηπεδούχους στις αρχές του δευτέρου μέρους με αυτογκόλ του Ψωμά ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Γκαρσία. Ο Αστέρας μείωσε στο τελικό 2-1 με τον Τσέζαρεκ, στο 83’. Πάντως το γκολ των φιλοξενούμενων δεν ήταν η... αιτία των «ταραχών» που ακολούθησαν, με το τέλος του αγώνα... Η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι» και μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Κωσνταντινέα, περίπου 30 οπαδοί του «Γηραιού» συνεπλάκησαν με σεκιουριτάδες προσπαθώντας να εισβάλλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την υπεράσπιση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου ανέλαβαν άλλοι οπαδοί του Ηρακλή και επί αρκετά λεπτά ξετυλίχθηκε «εμφύλιος» μέχρι να μπει μία διμοιρία των ΜΑΤ και να διώξει τους οπαδούς πίσω στις εξέδρες. Τα έκτροπα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς οι περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν με άγριες διαθέσεις έξω από τα αποδυτήρια αφού προηγουμένως είχαν σπάσει την μπουτίκ της ομάδας και η αστυνομία, προκειμένου να τους διαλύσει, έκανε χρήση καπνογόνων και κροτίδων κρότου-λάμψης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη αξιοσημείωτη φάση ήταν αυτή του πέναλτι. Ο Αμπάρης φάνηκε να ανατρέπει το Γιάντση στο τέταρτο λεπτό και ο διαιτητής δεν δίστασε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Ο Παπαστεργιαννός εκτέλεσε πολύ άσχημα το πέναλτι και ο Αμπάρης δεν δυσκολεύτηκε να πέσει και να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στον 53’ με τον Επστάιν να πλάσαρει τον Αμπάρη, την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, τον Ψωμά και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 64’ ο Αστέρας Τρίπολης έγινε απειλητικός όταν ο Ζεάν Κάρλος έκανε το πλασέ από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Το 2-0 έγινε στο 76’ με δυνατό συρτό σουτ του Γκαρσία. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ ο Τσέζαρεκ στο 83’.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Κατσαμπής (72’ Σαρακατσάνος), Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Γιαννούλης, Παπαστεργιαννός, Ιωαννίδης, Κονέ (86’ Κομβολίδης), Επστάιν (82’ Καρλόπουλος) Γκαρσία, Γιάντσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αμπάρη, Αργυρόπουλος (80’ Μπαστία), Κανακούδης, Φυτανίδης, Ψωμάς, Νταμόντε (71’ Τσέζαρεκ), Λαδάκης, Αποστολίδης, Μιλάνο (46’ Ζεάν Κάρλος), Φιλομένο, Καούνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: