Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Γκέλα ΠΑΟ (και) στις Σέρρες...

Στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός άφησε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς για τη μάχη των πλέι οφ, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος και μαθηματικά υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική. Σωρεία κλασικών ευκαιριών από τους «πράσινους», που είναι πλέον στο -1 από τον ΠΑΟΚ στη μίνι βαθμολογία των πλέι οφ.Οι «πράσινοι» θα έπρεπε να τα βάλουν με τον εαυτό τους, αφού δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν ένα παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που υποβιβάστηκε. Η λίστα των χαμένων ευκαιριών είναι τεράστια και οι περισσότερες απ’ αυτές ανήκουν στην κατηγορία αυτών που... δεν χάνονται. Στο πρώτο μέρος, τον ρόλο του μοιραίου είχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που σε τρεις περιπτώσεις απέτυχε να σκοράρει. Στο 38’ σούταρε από κοντά στο δοκάρι, στο 39’ πέρασε τον Κηπουρό, αλλά πριν πλασάρει στην κενή εστία κόπηκε από τον Βοσκόπουλο, ενώ στο 45’ η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από τον Κηπουρό. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης, ο Ιβανσιτς σούταρε από το ύψος της περιοχής μόλις άουτ, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη με τον Αυστριακό και στο πέμπτο λεπτό.Για το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι επιφύλασσαν ένα ακόμα ρεσιτάλ αστοχίας, που τους κράτησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο 65’ ο Σαλπιγγίδης (πάλι) απέτυχε να σουτάρει από ευνοϊκή θέση, στο 76’ ο Πετρόπουλος έπιασε αδύναμο πλασέ από τα τρία μέτρα, με συνέπεια να μπλοκάρει ο Κηπουρός, ενώ στο 85’ ο Ρουκάβινα βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή, αλλά κατάφερε να σουτάρει ψηλά άουτ! Στην εκπνοή, ο Παναθηναϊκός είχε και δεύτερο δοκάρι, αφού ένα σουτ απελπισίας του Σαριέγκι, εξοστρακίστηκε στον Καλλιμάνη και χτύπησε στην κάθετη δοκό της εστίας του Πανσερραϊκού. Επίσης, στις καθυστερήσεις, ο Πετρόπουλος αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά...Οσο κι αν φαίνεται παράξενο, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν τον αντίπαλό τους με απογοήτευση, ούτε του έδωσαν χώρο. Ισα-ίσα που πάλεψαν το ματς, ακόμα κι όταν έγινε γνωστό ότι ο Λεβαδειακός κερδίζει, δίνοντας ικανοποίηση στους φιλάθλους τους. Στις εξέδρες, λοιπόν, διαδραματίστηκαν πρωτόγνωρα σκηνικά, για τα ελληνικά δεδομένα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι οπαδοί των γηπεδούχων έστησαν ένα «πάρτι» με συνθήματα και χειροκροτήματα, αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθεια των παικτών, παρότι αυτοί δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους υποβιβασμένους Σερραίους να αποθεώνονται και τους «πράσινους» με κατεβασμένα κεφάλια. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα για το «τριφύλλι», αν επαληθευόταν ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου σε δύο περιπτώσεις. Στο 55’ και το 57’, ο Αουρέλιο εκτέλεσε δύο εντυπωσιακά φάουλ που λίγο έλειψε να εκθέσουν τον Γκαλίνοβιτς. Στο πρώτο, ο Κροάτης αντιλήφθηκε αργά την πορεία της μπάλας και απέκρουσε με υπερένταση, ενώ στο δεύτερο απλά την παρακολούθησε να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του.
Κίτρινες: Καλλιμάνης, Διγκόζης, Πιπίνης - Ίβανσιτς, Κλέιτον, Σπυρόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κηπουρός, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Πιπίνης, Ανάκογλου (74' Μπούλε), Παπάζογλου, Αμπουμπακαρί (46' Αουρέλιο), Μπράιτ (66' Γκούρτσας), Μπαϊκαρά, Διγκόζης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Νίνης (59' Πετρόπουλος), Κλέιτον, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα (84' Χριστοδουλόπουλος), Σιμάο, Βαβζίνιακ, Ίβανσιτς (67' Ρουκάβινα), Νίλσον, Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: