Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Κατσάδα στα Μάλγαρα

Μπλόκο στην εθνική οδό έκαναν οι οπαδοί του Ηρακλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στους παίκτες της ομάδας τους μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Μάλιστα αποδεικνύουν ότι είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί. Τι έκαναν; Αναστατωμένοι από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να τα πουν με τον προπονητή και τους παίκτες. Επειδή όμως την τελευταία φορά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν κατάφεραν να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο, εξαιτίας της παρουσίας εκεί αστυνομικών δυνάμεων που δεν τους άφησαν να πλησιάσουν, αποφάσισαν για να τα «πουν» μαζί τους να τους συναντήσουν καθ' οδόν αργά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πριν ακόμη φτάσουν στη Θεσσαλονίκη. Περίμεναν λοιπόν την αποστολή που επέστρεφε από τη Λιβαδειά καταμεσής της εθνικής οδού λίγο μετά τα διόδια Μαλγάρων για να διαμαρτυρηθούν.
Οι οπαδοί του Ηρακλή ακολούθησαν και στη Λιβαδειά την ομάδα τους και έχουν παράπονα από τους παίκτες
Για να σταματήσει μάλιστα το πούλμαν της αποστολής που συνοδευόταν από ένα περιπολικό κατέφυγαν σε ένα επιτυχημένο απ' ό,τι αποδείχθηκε τέχνασμα. Ενας από αυτός φορώντας ένα φωσφοριζέ αδιάβροχο (από αυτά που χρησιμοποιούν οι τροχονόμοι) έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει στο πλάι του δρόμου κάτι που τελικά έγινε. Αμέσως εμφανίστηκαν και οι υπόλοποι οπαδοί του Ηρακλή και ζήτησαν από τον Προτάσοφ και τους παίκτες του να κατέβουν από το λεωφορείο για να τους μιλήσουν. Ο Ουκρανός κατέβηκε πρώτος και άκουσε τα παράπονα των φίλων του Ηρακλή και ακολούθησαν και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που επίσης άκουσαν από τους οπαδούς να τους ζητούν άμεσα αποτελέσματα..
Το μπλόκο στα Μάλγαρα ήταν η τρίτη φετινή αντίδρασή τους. Προηγήθηκε η επίσκεψη στο ξενοδοχείο της ομάδας μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η αποχώρησή τους από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου από το Καυτανζόγλειο, στην ήττα από τον Πανιώνιο.

Προέχει η ηρεμία

Ο Ολεγκ Προτάσοφ παραμένει στον Ηρακλή. Η πρώτη από τις συζήτησεις με τη διοίκηση που είχε προαναγγείλει δημόσια μετά τη νέα ήττα από το Λεβαδειακό ο Ουκρανός έγινε χθες με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ηλία Πουρσανίδη. Σε αυτήν οι δύο υπεύθυνοι για το αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή συμφώνησαν ότι προέχει αυτή την κρίσιμη στιγμή για τους κυανόλευκους η ηρεμία, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια, με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο και ο σημαντικότατος πλέον αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Δεν αποκλείεται πάντως ο Ουκρανός να έχει και άλλες συναντήσεις με τον Αντώνη Ρέμο ή τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δήμο Πολύκαρπο.
Μάλιστα από τον Ηρακλή προσπαθούσαν χθες να υποβαθμίσουν τη δήλωση του Ουκρανού λέγοντας ότι «πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση» δεν έθετε θέμα δικής του αποχώρησης. Μάλιστα οι άνθρωποι των "κυανόλευκων" από την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι δεν υπάρχει ζήτημα απομάκρυνσης του Προτάσοφ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ακόμη και μετά τη νέα ήττα.

Τεστ ετοιμότητας για Μιλάνο

Σήμερα θα κριθεί αν τελικά ο Μάουρο Μιλάνο θα γλιτώσει τη χειρουργική επέμβαση. Ο νεαρός Αργεντινός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Αν τα καταφέρει χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.
Ο συμπατριώτης του πάντως Ματίας Λέκι βρίσκεται στην Αργεντινή και χθες το βράδυ (ξημερώματα Ελλάδας) αναμενόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον δικό του ορθοπεδικό γιατρό, που θα κάνει και την αρθροσκόπηση στον κεντρικό αμυντικό των «κυανόλευκων».
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, η κατάσταση του Ντίκα είναι σαφώς βελτιωμένη, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Ρουμάνος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Για την ώρα, πάντως, παραμένει αμφίβολος και για αυτό το παιχνίδι.
Οι παίκτες του Ηρακλή προπονήθηκαν χθες το πρωί στη Μίκρα (όπου υπήρχε και μια αστυνομική κλούβα) σε δύο γκρουπ. Σήμερα ο Ολεγκ Προτάσοφ θα αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του ο Τάσος Κατσαμπής, που στον αγώνα με τον Λεβαδειακό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί μια πρωινή προπόνηση, με την οποία θα ξεκινήσει ουσιαστικά μια μίνι προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου στα Τρίκαλα. Το Κύπελλο, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μοιάζει η μοναδική διέξοδος για διάκριση και φυσικά τα λάθη απαγορεύονται.

Χατζηπαναγής: «Μην τους βρίζετε»

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, που χθες είχε τα γενέθλιά του, βρέθηκε στη Λιβαδειά και παρακολούθησε μαζί με τους Πουρσανίδη και Πολύκαρπο τον αγώνα του Ηρακλή. Ο «Νουρέγιεφ» σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου και κάλεσε τους φίλους του «γηραιού» να στηρίξουν την ομάδα τους.
«Η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές και οι ποδοσφαιριστές θέλουν συμπαράσταση. Εμείς οι παλιοί περάσαμε και τέτοιες στιγμές, πρέπει να τους στηρίξουμε. Δεν ωφελεί να τους κάνουμε κακή κριτική. Με βρισιές δεν γίνεται τίποτα, είναι κακό για την ομάδα. Πάνω απ’ όλους ο Ηρακλής. Δεν κάνουν καλό να βρίζουν τους παίκτες και τον πρόεδρο. Πρέπει ο κόσμος να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές, να τους ανεβάσουν την ψυχολογία» είπε ο Βασίλης Χατζηπαναγής και συμπλήρωσε: «Οποιος δεν θέλει να τους στηρίξει, τουλάχιστον ας μην τους βρίζει. Ετσι δεν κάνει καλό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

Με κόσμο στα Τρίκαλα
Οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν στη διάθεσή τους χίλια εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Αυτό συμφωνήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Τα εισιτήρια αυτά οι φίλαθλοι των "κυανόλευκων" θα μπορούν να τα προμηθευτούν από εκδοτήριο που θα λειτουργήσει έξω από τη θύρα 9 του γηπέδου των Τρικάλων την ημέρα του αγώνα.
Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: