Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πρώτη «βόμβα» στο Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός έπεσε θύμα της πρώτης μεγάλης έκπληξης στο φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πανσερραϊκός επικράτησε δίκαια με 3-1 στο γήπεδό του και τον απέκλεισε από τους «16» της διοργάνωσης. Με τις προκρίσεις του ΠΑΣ Γιάννενα (3-0 την Καλαμάτα) και του Πανιωνίου στα πέναλτι επί του Παναιτωλικού ξεκίνησε η φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τέταρτο ειστήριο της ημέρας πηρε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε με 3-0 του Αιγάλεω.
Με τις μνήμες νωπές από τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα. Οι Μακεδόνες που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική, έχουν ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα και στοχεύουν στην άνοδο, την οποία έχασαν πέρυσι για... μιάμιση νίκη. Στο «στρατόπεδο» των «πράσινων», δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και η νίκη κόντρα στον Εορδαϊκό είναι επιτακτική.
Την Τετάρτη, διεξάγεται το «κυρίως πιάτο» της 4ης φάσης με την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ να «κλέβει» την παράσταση, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γειτονικό ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με την ανεβασμένη Λάρισα.
Η Φυλή δεν της... πάει
Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν Θρασύβουλος και ΑΕΚ. Η Ενωση, στο αλησμόνητο ματς της περσινής Superleague, είχε προηγηθεί με 3-0, όμως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη (σ.σ: φέτος στον πάγκο κάθεται ο Νίκος Κεχαγιάς) ισοφάρισε σε 3-3 κι έκοψε πολύτιμους βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους». Φέτος, τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία με το συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Στο άλλο ματς της ημέρας, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 4ης φάσης, ο Ασπρόπυργος φιλοξενεί τον Αρη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των 32 του Κυπέλλου
ΤΡΙΤΗ: (27/10)
Καλαμάτα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 7-8 στα πέναλτι
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 3-1
Αιγάλεω-Αστέρας Τρίπολης 0-3
ΤΕΤΑΡΤΗ: (28/10)
(14:15, ΑLPHA) ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (Παπασταμάτης)
Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα (Μήτσιος)
Βισαλτιακός-Ατρόμητος (Ζαχαριάδης)
Εθνικός-Ξάνθη (Σιδηρόπουλος)
Ιωνικός-Λεβαδειακός (Μάνταλος)
Πιερικός-Εργοτέλης (Τσινιάρης)
Καλλιθέα-Πανθρακικός (Κωνσταντινέας)
(17:00, ΑLPHA) Εορδαϊκός-Παναθηναϊκός (Αμπάρκιολης)
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (Ντάκος)
(19:00) Ασπρόπυργος-Αρης (Βοσκάκης)
ΠΕΜΠΤΗ: (29/10)
(17:00) Τρίκαλα-Ηρακλής (Κύρκος)
(19:00, ΑLPHA) Θρασύβουλος-ΑΕΚ (Τριτσώνης)
Ολοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ραδιοφωνικά από τον «Sentra 103,3»
* Οι αγώνες είναι νοκ άουτ κι αν υπάρξει ισοπαλία στα 90 λεπτά ακολουθεί 30λεπτη παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι.
Επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: