Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και με τον Σάββα Κωφίδη να κάνει ντεμπούτο στη θέση του Ολεγκ Προτάσοφ, ο Ηρακλή φιλοξενεί την Κυριακή (1/11, 14:30) τον Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, η οποία ήταν μόλις η δεύτερη για τον 49χρονο τεχνικό. Το ευχάριστο για τον Κωφίδη είναι ότι ο Κατσαμπής επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Φούφουλας, Μπόσνιακ, Τούμα και ο Περπερίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Κωφίδης επέλεξε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες για την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει 20 άτομα, ενώ θα «κόψει» δύο από αυτούς λίγο πριν το παιχνίδι.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Μάρτος, Ντιέ, Επστάιν, Ντάλα Μπόνα, Μιλάνο, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Ηλιάδης, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Ντίκα, Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: