Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Για το καλό του Ηρακλή

Τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ο εμφύλιος που απειλήθηκε στις εξέδρες του Καυτανζόγλειου μεταξύ των φιλάθλων του «γηραιού» αποτέλεσαν ένα από τα κίνητρα για τους οργανωμένους, ώστε να συνεδριάσουν -πιθανότατα σήμερα- στο κλειστό του Ιβανώφειου και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θα στηρίξουν την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Για το καλό του Ηρακλή

Βέβαια, όπως διευκρίνισε στο «Goal» ένα από τα στελέχη του συνδέσμου «Αυτόνομη Θύρα 10», προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες «στις κινήσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο διάλογος με τη διοίκηση του Αντώνη Ρέμου. Δεν σκοπεύουμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να τα ξεχάσουμε όλα. Μία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δεν έλυσε τα προβλήματα, αλλά ούτε καν το αριθμητικό πρόβλημα μελών που υπάρχει στη διοίκηση του Ηρακλή. Απλά, επειδή η κατάσταση παραμένει δύσκολη και η ομάδα πρέπει να σωθεί -γιατί κακά τα ψέματα αυτός είναι ο στόχος της- θέλουμε να συζητήσουμε για ορισμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να στηριχτεί ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Την ομάδα και μόνο την ομάδα

Να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι δεν θέλησαν να αποκαλύψουν καμία από τις προτάσεις που θα κατατεθούν σήμερα στο Ιβανώφειο, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι κινήσεις που θα γίνουν θα έχουν αποκλειστικό στόχο τη στήριξη στους παίκτες και τον ίδιο τον Σάββα Κωφίδη.

Αύριο η συνάντηση των δύο

Στο μεταξύ, για αύριο είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμου, με τον αντιπρόεδρο Δήμο Πολύκαρπο στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της περαιτέρω στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με περισσότερα άτομα. Ηδη ο Απόστολος Τσιπίδης προορίζεται για τη θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ, ενώ αρκετά ονόματα βετεράνων έχουν προταθεί για τη θέση του γενικού αρχηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: