Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

«Η υπομονή έχει και τα όρια της»!

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, παίρνοντας θέση για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και κάνοντας μια αναδρομή στα όσα έχουν συμβεί από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ο Αντώνης Ρέμος στην προεδρία της ΠΑΕ.
«Η υπομονή έχει και τα όρια της»!

Μεταξύ των άλλων οι οπαδοί του Γηραιού οι οπαδοί υποστήριξαν πως : «Ο Ρέμος δεν έβαλε λεφτά στον Ηρακλή, αλλά δάνεισε λεφτά στον Ηρακλή». Επιπλέον στηλίτευσαν την έλλειψη της διοίκησης της ΠΑΕ από τα κέντρα αποφάσεων αλλά και του Ερασιτέχνη που όπως τόνισαν «ως θεματοφύλακας μπορεί να ελέγχει τη λειτουργία της ΠΑΕ».

Επιπλέον οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανόλευκων» κατηγόρησαν τον Αντώνη Ρέμο πως:« δήλωσε δημόσια για ηθική δέσμευση προς το Μυτιληναίο για τέσσερα χρόνια. Ποιο είναι το περιεχόμενο της; Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι δεν υπήρχε αυτά τα χρόνια σταθερό διοικητικό συμβούλιο, σήμερα διοικείται ουσιαστικά από μόνο έναν άνθρωπο, τον κ. Πολύκαρπο», ενώ υποστήριξαν πως έχουν εγκαταλειφθεί πόστα νευραλγικά στο διοικητικό συμβούλιο και άλλα έχουν μείνει κενά

Τέλος εξέφρασαν την ελπίδα η παρουσία του Κωφίδη να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά δεν παρέλειψαν να αφήσουν αιχμές για κάποιους παίκτες κατηγορώντας τους ότι «προπονούνται σε καζίνο και κλαμπ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: