Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

«Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε»

«Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να πιστεύουμε περισσότερο»
Η ισοπαλία που απέσπασε ο Ηρακλής στο «Καραϊσκάκη» και η πίστη στο θετικό αποτέλεσμα που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο άφησε ικανοποιημένο τον Σάββα Κωφίδη, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό.
«Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να πιστεύουμε περισσότερο»
«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα καθώς χάναμε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Το πρόβλημα το είχαμε και στην άμυνα, με τον Ολυμπιακό να παίζει καλά από τα άκρα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «Γηραιού».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα όταν έχεις μια καλή προσπάθεια και παίρνεις αποτέλεσμα αυτό σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να πιστεύουμε περισσότερο και ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο και δικαιωθήκαμε, έστω και στο τελευταίο λεπτό. Αξιοποιήσαμε την κούραση του Ολυμπιακού, ανεβήκαμε, βελτιωθήκαμε, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να αναπτυχθεί από τα άκρα».

Για το ακυρωθέν γκολ του Μήτρογλου και αν με αυτό το δεδομένο είναι δίκαιο το αποτέλεσμα ανέφερε: «Θα μπορούσε να γίνει 2-0 το σκορ. Είχαμε την τύχη μετά από κάποιες φάσεις του Ολυμπιακού που θα μπορούσε να βάλει δεύτερο γκολ, είχαμε την πίστη ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε και το καταφέραμε. Οσο για το γκολ που λέτε, το να ασχολούμαστε με τέτοια ζητήματα μας βγάζει έξω από το σκοπό, που είναι το ίδιο το παιχνίδι. Ας κοιτάξουμε λίγο το παιχνίδι και ας δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα».

Τέλος, για το επεισόδιο του Κατσαμπή με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη λήξη, δήλωσε: «Εγώ έφυγα κατευθείαν για τα αποδυτήρια, δεν έχω δει τι έχει γίνει. Αν έχει γίνει κάτι θα μιλήσουμε στα αποδυτήρια για το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: