Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

«Απόλυτο φαβορί η Αργεντινή»

Οτο: «Απόλυτο φαβορί η Αργεντινή»

Χαμογελαστός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Οτο Ρεχάγκελ, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την κλήρωση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής

«Από το 1994 έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση με εκείνη την διοργάνωση. Εχουμε μισό χρόνο στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς, δεν έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να έχουμε απώλειες», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Η Αργεντινή είναι το απόλυτο φαβορί. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι με την Κορέα, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Ομως μην ξεχνάμε ότι η Νιγηρία παίζει στην έδρα της και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε».

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι θα προκριθούμε, τόνισε: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, να περάσουμε έναν γύρο, πρέπει να παίξουμε καλά, να είναι οι παίκτες υγιείς. Πάντως, χαιρόμαστε που καταφέραμε να προκριθούμε την τελευταία στιγμή. Οι παίκτες χαίρονται που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα σε ένα Μουντιάλ. Είμαι σίγουρος πως όταν οι παίκτες έρθουν εδώ στη Νότιο Αφρική θα τα δώσουν όλα. Θα συναντήσουμε την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Απο δω και πέρα, η Ελλάδα θα είναι στην επικαιρότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: